Yeni Android Proqramımızı yükləyin Buraya basın.

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

Bir iPhone cihazınız olduqda mütləq edəcəyiniz bir şey çox sayda fotoşəkil çəkir. Apple bunu başa düşür və bu yaxınlarda iCloud vasitəsilə kompüterinizdə son kliklənmiş fotolarınızı görüntüləməyə imkan verən yeni bir xüsusiyyət təqdim etdilər. Etməli olduğunuz tək şey, iPhone'unuzla eyni Apple ID ilə kompüterinizə və ya iPad-ə daxil olmalısınız və hər dəfə bir fotoşəkil vurduqda, iCloud-a və Photo Stream-ə yüklənir.

Foto axınının Canlı fotoları və ya videoları dəstəkləmədiyini unutmayın, buna görə yalnız iPhone-u tıkladığınız statik fotoları görəcəksiniz.

Fotostream xüsusiyyətini aktivləşdirmək istəyirsinizsə, bunu belə edə bilərsiniz.

1 Adım. Açın 'Parametrlər'iPhone'unuzda tətbiq.

 

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

 

2 Adım. İstifadəçi parametrlərini açmaq üçün adınıza vurun.

 

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

 

3 Adım. İstifadəçi parametrləri menyusundan 'düyməsinə vurun.icloud'seçimi.

 

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

 

4 Adım. ICloud ayarlarında 'düyməsinə vurun.pics'seçimi.

 

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

 

5 Adım. Keçid 'ON'iCloud Photos' seçimi.

 

IPhone-da Photo Stream xüsusiyyəti nədir

 

Bu yaxınlarda bir Apple ID yaratmısınızsa, 'fotoşəkil yüklə' seçimini görə bilməzsiniz. Bunun səbəbi, bu xüsusiyyət indi iCloud photos xüsusiyyəti halına gəldi, buna görə də onu açmaq sizə eyni təsiri verir.

Həmçinin oxuyun  Zoom video konfrans proqramından istifadə etmək üçün yeni başlayanlar üçün bələdçi

İndi iPhone'unuzda statik bir fotoşəkil vurduğunuzda, şəkillər Photostream-də saxlanılır və 30 gün müddətində saxlanılır. Bundan sonra onlar qalıcı olaraq çıxarılır. Bu cür hallarda özünüzlə həmişəlik saxlamaq istədiyiniz fotoları yükləmək və ya saxlamaq faydalı olur.

Bilmək istəyə biləcəyiniz daha bir məqam odur ki, Photostream qənaətinin iCloud yaddaşınızla hesablanmamasıdır, bu səbəbdən fotoları axınlara saxlayarkən iCloud yaddaşınızın tükənməsi barədə narahat olmayın. Fotoşəkildə bir dəfəyə qədər 1000 fotoşəkil qeyd edilə bilər və daha əvvəl də qeyd edildiyi kimi, 30 gün saxlandıqdan sonra əbədi silinəcəkdir.

Rating: 5.00/ 5. 1 səslə.
Xahiş edirik gözləyin ...