Yeni Android Proqramımızı yükləyin Buraya basın.

Facebook

Facebookda bir istifadəçini necə blokdan çıxarmaq olar

Facebook sosial şəbəkə adlanan fenomen sayəsində hər kəsin həyatının ayrılmaz hissəsinə çevrildi. Sosial mediada və sosial şəbəkədə baş verəcək ən böyük şeyin Facebook olduğunu mübahisə etmək olar və onlar haqlı olacaqlar. Daha çox Whats, şirkətin son Instagram və WhatsApp-ı satın almasından sonra sosial səhnəyə ayaqlarını möhkəmləndirərək, onu internetdəki ən yuvarlaq platformalardan biri və bir məzmun yaradıcısının cənnəti halına gətirməsidir.

Facebook insanlara düşüncələrini və fikirlərini ifadə etmək üçün etibarlı bir sığınacaq vermək üçün yaradılmışdır. Ancaq bəzi insanlar var ki, sizinlə dostluq edir, sonra bəzi o qədər də müsbət olmayan işlərdə əylənirlər. Buna təcavüz deyilir və bu problemi dayandırmaq üçün ilk addım cavabdeh əlaqə qurmaqdır.

Zamanla, əvvəllər blokladığınız istifadəçinin yeni bir yarpaq açdığını hiss etsəniz, Facebook sizə kontaktın blokunu açmaq üçün güc verir və aranızda yenidən əlaqə yaratmağa imkan verir.

Bu təlimdə, Facebook-da bir istifadəçini necə blokdan çıxartmağı sizə göstərəcəyik.

Mündəricat

Veb / brauzerinizdə veb brauzeri açın.
URL çubuğuna www.facebook.com yazın.

 

Facebook'u deaktiv edin

 

Facebook hesabınıza daxil olun.

 

Facebookda bir istifadəçini necə blokdan çıxarmaq olar

 

Facebook Əsas səhifəsinin sağ üst hissəsindəki kiçik üçbucaq işarəsinə vurun.

 

Facebookda bir istifadəçini necə blokdan çıxarmaq olar

 

Açılır menyudan 'Ayarlar' düyməsini vurun.

 

Facebookda bir istifadəçini necə blokdan çıxarmaq olar

 

Sol bölmədə 'Bloklama' sekmesini vurun.

 

facebook-da bir istifadəçini blokdan çıxarın

 

Sağ tərəfdəki pəncərədə blokladığınız istifadəçilərin adlarının siyahısını görəcəksiniz.

 

Facebookda bir istifadəçini necə blokdan çıxarmaq olar

 

İstifadəçinin adının yanındakı 'Blokdan çıxart' düyməsini vurun.

 

Təsdiq ekranında 'təsdiq' düyməsini vurun.

 

Facebookda bir istifadəçini necə blokdan çıxarmaq olar

 

Bu, istifadəçinizi Facebook-dan açacaqdır. Unutmayın ki, istifadəçini blokdan çıxarmaq, əvvəllər verdiyi bütün icazələri bərpa edəcəkdir. Buraya yazılarınızı, hekayələrinizi görmək, məzmununuzla əlaqə yaratmaq və s. Daxildir.

Facebook-da bir istifadəçini blokdan çıxarmağa qərar verməzdən əvvəl dərin düşündüyünüzə əmin olun.

Rating: 5.00/ 5. 1 səslə.
Xahiş edirik gözləyin ...